Change/Over | Book My Band

Aangepaste setlist. Aangepaste styling. Stijlvol stijlloos. Stijlvolle achtergrondmuziek op piano en gitaar, afgestemd op het thema van jouw event. De setlist? Die stemmen we elke keer af op het evenement waarop we uitgenodigd worden.

Change/Over is de perfecte act voor wie live muziek zoekt voor events in een specifiek thema. Een chique feestje klinkt nóg beter met 'We Are Golden' van Mika, 'Gold' van Spandau Ballet, 'Goldeneye' van Tina Turner en 'Black & Gold' van Sam Sparro.

bezetting

Change/Over is in de eerste plaats een ervaren muzikaal duo. Als pianist en gitarist begeleiden ze elkaar terwijl ze de meest stijlvolle achtergrondmuziek brengen en zingen.

Maar we stoppen niet bij het kiezen van de juiste muziek, want terwijl onze muzikanten de setlist voorbereiden, schiet ook ons creatief team in actie. Onze stylist, make-up artist en art designer buigen zich over de look van onze muzikale karakters. Zo vormen ze de muzikanten om tot een belangrijk deel van het decor van jouw event.

Samen zorgen we voor een setlist die heerlijk klinkt en een act die er nog beter uitziet! En dat volledig binnen jouw concept.

Voorbeeld: Halloween

Een enge clown, een hongerige zombie of een losgeslagen psycho? Met Change/Over klinkt jouw griezelfeestje extra goed. Beeld je jouw favoriete horrorfilmkarakters in die samen ‘Thriller’ van Michael Jackson brengen, afgewisseld met ‘Zombie’ van The Cranberries en nepbloederig overgoten met een laagje The Addams Family *snap snap*.

Om heerlijk je tanden in te zetten dus!