Zanger-pianist | Book My Band

Op zoek naar live muziek aan de piano? Wij brengen jouw favoriete nummers tot leven, live gezongen door een ervaren zanger-pianist met een warme stem. We spelen de mooiste achtergrondmuziek en brengen jouw gasten in de juiste sfeer.

Een zanger-pianist geeft een meerwaarde bij elke gelegenheid en is vaak, hoewel subtiel, een echte eyecatcher. We beginnen steeds vanaf een vaste setlist, maar passen deze met plezier aan in functie van jouw evenement. Daarnaast zijn onze zangers-pianisten ook heel ervaren in het brengen van muziek tijdens huwelijken.

Bovendien zorgen we ervoor dat onze digitale piano stijlvol weggewerkt wordt, zodat je je niet druk hoeft te maken over lelijke kabels en stekkerdozen. Wil je een nog meer luxueuze uitstraling? Dan verwijzen we je graag door naar onze partner voor de huur van een akoestische vleugelpiano.

Bezetting

Onze zangers-pianisten zijn stuk voor stuk professionele muzikanten. Alleen, of samen met muzikale collega’s, maken ze er keer op keer een onvergetelijk moment van. Kies voor de combinatie van onze zanger-pianist met contrabas en gitaar voor leuke, akoestische muziek met een jazzy vibe.

Voor speciale gelegenheden: een LOVE-concert

Een met liefde overgoten concert, vol pakkende melodieën en teksten, dat is een LOVE-concert. Twee op de drie liedjes die je op de radio hoort, gaan over de liefde, materiaal genoeg om verliefde koppels nog net iets dieper in elkaars ogen te doen kijken.