To Love And Back | Book My Band

Een totaalvoorstelling waarbij muziek, projectie en emoties je meenemen in het verhaal van de liefde. We maakten een voorstelling over liefde, verliefdheid, obsessie. Want wie goed naar popmuziek luistert, merkt dat meer dan 60% van alle liedjes over de liefde gaat. En wanneer je goedgekozen radiohits in een bepaalde volgorde zet, krijgen ze nog meer betekenis.

Het pad van een amoureus stel is niet altijd zonder kronkels. Het loopt langs rivieren van tranen en over heuvels van beproeving, maar het wordt verlicht door een sterrenhemel vol prachtige herinneringen.

Nestel je neer in een comfortabele stoel en aanschouw hoe het liefdesverhaal kan lopen. Een keer goed, een keer minder.

"Liefde is een veldslag, liefde is oorlog, liefde is opgroeien", zei James Baldwin. En dat is exact waar deze voorstelling om draait.

To Love And Back is de ideale invulling voor jouw programma rond Valentijn, of als losse muziektheatervoorstelling doorheen het jaar.

Bezetting

Andy Sergeant staat alleen op het podium, maar is niet aan zijn proefstuk toe. Als muzikant, songwriter en producer werkte hij samen met heel wat bekende namen, zoals Niels Destadsbader en Free Souffriau.

Zichzelf begeleidend op piano, aangevuld met backing tracks en een innemenede videoprojectie, brengt hij twee uur lang de geneugten en valkuilen van relaties naar voor.

Setlist

Can’t Feel My Face • The Weeknd

I Want To Know What Love Is • Foreigner

Stay With Me • Sam Smith

Under • Alex Hepburn

Weak • Skunk Anansie

en nog veel meer ...