A Life Of Many Colors | Book My Band

Dolly Parton - de country zangeres die bekend werd met hits als 9 To 5, Jolene en You Are. Een tribute aan haar succesvolle carrière waarin we haar gevierde nummers afwisselen met minder gekende, beklijvende muziek die haar ongeëvenaarde sterkte als songwriter illustreren. Een unieke blik op haar verhaal, van country naar pop en terug.

De dag nadat Dolly Parton was afgestudeerd begon ze aan het grootste avontuur van haar leven. Ze trok de schoolpoort achter zich dicht en stapte op de trein naar succes met bestemming Nashville. Niet veel later scoorde ze haar eerste radiosucces en steeg ze als onafhankelijke vrouw naar de top van de muziekindustrie. Toch bleef ze trouw aan haar familie en de armoede die ze als kind kende. In het nummer Coat Of Many Colors omschrijft ze hoe haar moeder kledij maakte uit lapjes oude stof. En net zo bont die jas was, is ook haar carrière op z’n minst kleurrijk te noemen.

Tijdens A Life Of Many Colors vertellen we haar verhaal, met alle ups en downs. Haar muziek als rode draad door haar eigen leven. Dolly Parton is zangeres, songwriter en muzikant … actrice, zakenvrouw, maar vooral één van de bekendste country wereldsterren ooit.

Bezetting

Andy Sergeant geeft als man een unieke toets aan de nummers van deze topvrouw. Hij vertelt en bezingt haar decennialange carrière, begeleid door country- en popmuzikanten.

Setlist

9 To 5

I Will Always Love You

Jolene

The Seeker

You Are

en nog veel meer ...

meer weten?